Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΒΙΟΣΗΠ Νικόλαος και Γεώργιος Φωκιανός Ανώνυμη Βιομηχανική Εμπορική Εταιρία – Ηλεκτρικά – Πλαστικά» με το διακριτικό τίτλο «ΒΙΟΣΗΠ Α.Β.Ε.Ε.», ιδρύθηκε το 1996. Η εταιρία λειτουργούσε από το 1981 με το ίδιο αντικείμενο και επανιδρύθηκε το 1996 από την Ν. & Γ. Φωκιανός και λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο.

Σκοπός της εταιρίας είναι η κατασκευή και εμπορία κάθε φύσεως πλαστικών και ηλεκτρικών ειδών, η διενέργεια κάθε άλλης συναφούς εργασίας, καθώς και η συμμετοχή σε άλλες επιχειρήσεις, που λειτουργούν ήδη ή πρόκειται να συσταθούν.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στο 34ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών-Λαυρίου στα Καλύβια Αττικής. Διαθέτει:

Θερμοπλαστικές πρέσες (injection) από 50tn κλειστικό έως 600tn και από 80gr βάρος αντικειμένου έως 3.000gr, με δυνατότητα χρησιμοποίησης πάσης φύσεως πλαστικών πρώτων υλών.Διαθέτουμε όλα τα βοηθητικά μηχανήματα που απαιτούνται για την επεξεργασία των πλαστικών υλών (προθερμαντήρες, αποξηραντήρες υλικών, σταθεροποιητές θερμοκρασίας καλουπιών κ.λ.π.) σωληνουργείο παραγωγής ηλεκτρολογικής μεταλλικής ευθύγραμμης σωλήνας και σπιράλ αλουμινίου.
Τμήμα κατασκευής και εξέλιξης υποβρύχιων προβολέων (φανάρια).


Η εταιρία μας συνεργάζεται με όλους τους εμπόρους ηλεκτρολογικού υλικού (Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. , GERO S.A. , ASTRON ELECTRIC A.E , Σ.Ε.ΗΛ.Ε. κ.λ.π.). Τα υποβρύχια φανάρια μας υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα καταδυτικού εξοπλισμού